Konferera i den vackra svenska skärgården på västkusten

 
 
 

Skapa framgångsrika möten

Interaktion, medskapande, innovation. Konferenser är värdefulla investeringar i både företag och människor. Havsörnen ger er förutsättningarna till att lyckas. Bara 45 minuters bilväg från Göteborg hittar ni denna helt unika anläggning - med ett naturområde på 14 hektar. Ni hyr alltid hela Havsörnen och får på så sätt fullständig avskildhet, mitt ute i den bohuslänska naturen, med havet som dekor. 

 

konferensanläggning

Med bästa läget på Västkusten är Havsörnen en alldeles perfekt plats för att hålla konferens på. Beläget mitt på Tjörn går det snabbt och enkelt att ta sig hit samtidigt som det är fullständigt privat utan insyn från varken andra gäster eller grannar. Vi tar bara emot ett företag åt gången och det är det som gör Havsörnen så speciellt. Själva konferensanläggningen består av både stora och små utrymmen inklusive två matsalar och en gedigen lounge med 4 meter i tak. Vill ni stanna över natten finns 12 dubbelrum att tillgå. Varje rum är möblerat med två enkelsängar och har privat toalett. Totalt tar vi emot 24 personer per konferens övernattning.

 

konferensrum

Vår primära konferenslokal är möblerad med flera konferensbord och sittplatser för upp till 32 personer. Här får ni full arbetsro med panoramautsikt över berg och hav. Vi bjuder på gratis wifi och ni får full tillgång till pennor, block, whiteboard och projektor. Konferensrummet är även utrustat med AC. Därutöver finns flera utrymmen i loungemiljö för både mindre och större möten med mer informell känsla. 

 

Halvpension eller helpension? Vi skräddarsyr varje konferensdag helt efter era önskemål. Ni kan välja att få frukost, lunch, eftermiddagsfika och trerättersmiddag serverat av oss. Eller varför inte laga maten tillsammans med vår samarbetskock? Vill ni hellre själva ansvara för matlagningen går det också bra. I vårt fullutrustade restaurangkök har ni alla redskap som ni behöver.

Konferenspaket

 

Konferensaktiviteter

På Havsörnen Konferens finns det gott om möjligheter till både lugna och aktiva pauser. Förutom två jacuzzibad kan ni till exempel grilla på vår privata strandtomt eller varför inte ta ett dopp från vår brygga. Till ert förfogande finns även 4 stycken 3-sits kanoter. Vill ni ha en särskilt utformad konferens med aktivitet? Inga problem! Vi samarbetar med upplevelsebolaget Aqua Event som har lång erfarenhet av konferens teambuildning. När ni bokar via Havsörnen får ni dessutom ännu bättre priser på ert konferens äventyr. Klicka här för mer information och fullständig prislista.

 

Boka Konferens

Välkomna att kontakta oss för att hitta det konferensprogram som passar just er och få värdefulla konferenstips som hjälper er att kombinera det perfekta upplägget av både konferens och event. Passa också på att kika i vår bokningskalender för exakt tillgänglighet.